2014 – Anul Muscaricilor asa cum a fost el

2014 – a fost un an notabil pentru Muscarici, cu multe evenimente reusite, cu o activitate superioara celorlalti ani.
Au ramas desigur si lucruri nerealizate, dar sa le luam pe rind si sa vedem ce am si n-am facut:

1. Realizarea regulamentului competitiilor de casting pentru FRPMA

2. Muscarici Fly casting Day editia 6; – 22 martie 2014 – instructori invitati: Djordje Andjelkovic IFFF MCI THCI si Sasa Zec EFFA CI. 26 de participanti din Sibiu, Deva, Baia de Aries, Lugoj, Tg. Mures, Bocsa si Timisoara.
Alaturi de partea de Casting demo, workshop si casting clinic, a avut loc prima competitie de casting cu participare nationala organizata de noi in care cei 2 instructori au fost parte din juriu. 20 de participanti din Deva, Baia de Aries, Lugoj, Tg. Mures si Timisoara, au concurat la proba de precizie si distanta, sub regulamentul de casting FRPMA.

3. Intilnirea de casting de la Hunedoara – 19 aprilie 2014 – o intilnire de o zi in zona padurenilor cu Peti Bolodovina, Dan Visinescu, Gratian Crasovean si Dan Almasan, s-au pus bazele unei colaborari in vederea organizarii MCD7, s-au testat bete s-a facut casting, si a fost foarte fain.

4. Muscarci Fly Casting Open editia 1 – 27 aprilie 2014 – a doua competitie organizata de noi, competite locala de casting dedicata prohibitiei ce a avut 11 participanti din zona Timisoarei si Baia de Aries.

5. Fly Help Serbia – 21 mai 2014, actiune de ajutorare a sirbilor sinistrati in urma inundatiilor, relizata cu ajutorul lui Djordje Andjelkovic. 700 EUR si 10 saci cu haine au fsot puse la dispozitia lor de catre clubul nostru si prietenii nostrii apropiati: clubul Musca 13 Sibiu, Ionut Jercan, si Dan Olescher.

6. Search Retezat – Iulie 2014, intilnire cu Peti Bolodovina si Dan Almasan pentru pregatirea MCD7

7. Muscarici Fly Casting Days editia 7 – 29-31 august 2014 – instructori invitati: Paul Arden, Sexyloops, Thomas Berggren IFFF MCI THCI, Djordje Andjelkovic IFFF MCI THCI, Tommy Zimsen – Karpen FF Int. share holder. 3 zile de demostratii de casting, workshopuri si casting clinic, conferinte si prezentari de echipament alaturi de cei 3 instructori. 35 de participanti, 6 cluburi prezente la nivel de presedinti. O intilnire a cluburilior de fly
A 3-a Competite de Casting, cu participare nationala (15 participanti)

8. Pescuit Austria pe Ibbs – octombrie 2014 – o iesire de 3 zile de pescuit pe Ibbs in zona Opponitz.

9. Adunare Generala FRPMA – Baia de Aries – 15 noiembrie 2014, o adunare solicitata de clubul nostru impreuna cu Carpatica in vederea deblocarii activitatii FRPMA, organizata cu suportul Clubului  Muscarilor din Baia de Aries.

Nu mai tin minte ce ne-am propus, dar nu cred ca are importanta acum, stiu ce nu am reusit sa facem in 2014, este actiunea restanta din 2013 de populare a unui riu din vestul tarii cu pastrav si lipan, actiune pentru care nu am reusit sa ne adunam fortele si a ramas aminata pina la o data nedeterminata.

Inchei cu o promisiune de a finaliza si aceasta actiune, sper in cursul anului 2015.
Pina atunci, Muscaricii va ureaza Un An Nou mai Muscaresc!

Partenerii nostri pentru intregul an au fost: Clinica de Bere – producatorul berii Caster Gold si Platin, Ceradez, Idesign, Datagroup Int, Ideatm, Mopeka Impex, Restaurant Castel, Casa cu Flori, partener media MMC, – le multumim pentru sprijin fara de care nu am fi reusit cele de mai sus.