2015 – ce ne va aduce?

Anul 2015 va aduce citeva lucruri interesante in clubul nostru,

1. Vom incepe sa ne ocupam mai serios de Jeru, in ideea de a face un studiu propriu legat de locuri, cartare de gunoaie, cartare de populatii de pesti, grafic de marime a apei, etc. In ideea de a “adopta” acest curs si al avea in grija.

2. Vom avea citeva evenimente facute si sub egida FRPMA, evenimente anuntate in calendarul lor de activitati:
2.1. Event de Flytying cu Davie McPhail in sesiune online 14-15 Martie – Timisoara
2.2. Muscarici Fly Casting Open editia 2,18 Aprilie, Timisoara – Sag
2.3. Muscarici Fly Casting Days editia 8, (ultimul weekend din Iunie) eveniment de 2-3 zile, locatia va fi anuntata cit de curind – instructori invitati: Paul Arden, Thomas Berggren, Lasse Karlsson, Silja Longhurst, Bernd Zieche, Djordje Andejelkovic, Sasa Zec.

3. Vom incepe o relatie mai strinsa cu Thomas Berggren, in disributia de echipament cu semnatura lui atit sub brandul sau KarpenFF, dar si sub brandul nou Zimsen pe care l-am dezvoltat vizual pentru el. Vom incepe cu firele Zimsen ce vor fi prezente in prima etapa cu 4 profile pentru clasa 5 si un profil pentru clasa 6. Si apoi cu seria de betze Karpen si Zimsen.

4. In mai vom organiza un eveniment de casting corporate pentru o clinica medicala din Timisoara, eveniment la comanda ce are ca rol initierea in FF a celor invitati, vom avea suportul unui instructor acreditat prezent la eveniment ( Sasa sau Djordje )

5. Vom fi prezenti la evenimentele FRPMA din acest an si vom fi prezenti la citeva evenimente externe unde deja suntem invitati.
Toamna este cu siguranta un subiect de discutie, dar pe moment nu vreau sa avansam mare lucru.

Se anunta un an interesant, cu multe lucruri noi, ce sper sa ne permita deschiderea de noi relatii externe, noi activitati interesante, echipament nou in distributie.

Va tinem la curent aici pe blog!