Zimsen prezent de acum in Romania

DSC_6910Nici bine nu au trecut citeva zile de la Muscarici Fly casting Open editia 2, ca relatia cu KarpenFlyFishing este deja stabilita si am devenit distribuitorul Zimsen si Karpen FF pentru Romania.

Pre-lansarea echipamentului Zimsen s-a facut deja la MCO2 cu citeva zile inaintea celei din Suedia, astfel lucrurile sint pe un drum bunde la inceput.

Acest lucru inseamna consfintirea unei relatii strinse cu Thomas Berggren si Tomy Zimsen, pregatirea de noi echipamente sub aceste branduri si desigur partea de a vinde si distribui echipamentele lor.

Astfel, pentru ca pregatim lansarea oficiala a brandului Zimsen la Muscarici Fly casting Days editia 8 din 26-28 iunie pe Riul Mare Retezat, vom avea preturi speciale pina la eveniment:

Zimsen lines clasa 5 si 6 = 55 EUR/bucZimsen lansete de clasa 5 de 9 feet = 270 EUR/buc
Zimsen lansete de clasa 6 de 9 feet Fast1 = 290 EUR/buc

Pentru cei care doresc sa achizitioneze intreaga serie de fire de clasa 5 ( cele 4 modele ) pretul de set este de 200 EUR.

Precomenzi se pot face la: tudor@ideatm.ro

Despre echipamentul Zimsen se poate spune mult, dar cel mai corect este sa-l pozitionam fata de brandurile pe care le distribuim de mult timp si stim exact cum sint. Zimsen se poate pune deasupra lui Loop fara probleme atit la lansete dar mai ales la fire.

Firele sint foarte aten calibrate, cu profile dezvoltate de Thomas Berggren si cu un plastic cu silicon in compozitie ce le face sa fie moi, lunecoase si foarte rezistente. Vorbim de fire din categoria “Premium” atit ca design cit si ca material de constructie.

Lansetele Zimsen sint usoare, robuste, atent calibrate si sint disponibile in 3 actiuni:
Clasa 5, 9 feet: Medium5 – o lanseta excelelnta pentru pescuit; Medium-Fast3 o lanseta de pescuit si casting la distanta, excelenta pentru riuri mari sau lacuri; Fast2 – o lanseta pentru casting ladistante mari sau casting in general.
Clasa 6, 9 feet: Fast1 – o laseta dedicata casting-ului si lansarilor la mare distanta.

Detalii de la sursa: http://www.yourvismawebsite.com/karpen-sportfishing-ab