Muscarici Casting Meeting Giroc

GirocDec2015-00

Simbata 19.12.2015 la Sala de sport din Giroc a avut loc intinirea de casting a Muscaricilor, intilnire ce a avut ca scop incheierea anului 2015 cu bine si pregatirea de actiuni viitoare.

Datorita timpului nefavorabil, am folosit sala de sport a Scolii din Giroc multumita lui Boris Babici care a facilitat accesul. La intilnire au fost prezenti Peti Bolodovina si Dan Almasan din Deva, Dan Olescher mebrul al Clubului Muscarilor Baia de Aries, Liviu Hoanca membru al Clubului Musca 13 Sibiu, si Muscarici.
A fost o intilnire dedicata casting-ului in care s-au folosit o mutime de lansete si fire de la diversi producatori, de diferite clase de la 2 pina la 9 DH. Timp de 5 ore am avut sala la dispozitie si am folosit intregul timp pentru a testa lansete si a controla firul in aer.
Am participat cu aceasta ocazie si la actiunea caritabila initiata de un grup de profesori ai scolii din Giroc, pentru a ajuta o familie sarmana cu un copil cu sindrom Dawn, ce traieste intr-un sat din imprejurimile Timisoarei, actiune ce are ca scop asigurarea lemnelor pentru incalzire pe toata durata iernii.

Dupa casting-ul din sala de sport ne-am retras la DAF junior pentru o bere si discutii, pentru a stabili intilnirii viitoare.
A fost o zi foarte OK cu mult casting si dezmortit de fire, o intilnire placuta cu prieteni vechi.
Astfel ne-am finalizat anul cu bine, an dedicat castingului, cu citeva actiuni notabile:

  1. Editia 1 a Muscarici Fly Tying Days, editie cu prezenta online a lui Davie Mc Phail,Timisoara, Castel Royal  20.03.2015
  2. Editia 2 a Muscarici Fly Casting Open, competitie cu prezenta nationala, Sag 18.04.2015
  3. Curs de initiere in Fly Casting la Scoala din Giroc in cadrul Scoala altfel, Giroc 22.04.2015
  4. Editia 8 A Muscarici Fly Casting Days, Retezat Pensiune Dumbravita 25.06.2015 cu prezenta a 6 instructori acreditati: Lasse Karlsson, Pual Arden, Thomas Berggren, Djordje Andjelkovic, Sasa Zec, Paul Sas.
  5. Intilnirea de casting Giroc de acum.

Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in acest an, au fost prezenti la actiunile noastre. Multumim celor care ne-au sprijint si fara de care actiunile noastre nu ar fi reusit.

Va uram tuturor Sarbatori Fericite, si un an Nou mai Bun.