Muscarici Fly Casting Open edition 3

MCO309

 

Muscarici Fly Casting Open editia 3, a avut loc in Sag (Timisoara) in 14 Mai 2016, ( o locatie deja cunoscuta a acestui eveniment ).
Aceasta editie ia avut ca instructori invitati pe:
Djordje Andjelkovic IFFF MCI, THCI, E L1, Serbia. Barrio Pro Team, Nor-Vise Fly Tying Pro Team,
Sasa Zec EFFA CI, Serbia
Vladimir Glamocak Swiss CDC Team member Serbia

O zi dedicata casting-ului, sub indrumarea lui Djordje Andjelkovic si Sasa Zec, in care am sustinut Openul si am beneficat de prezentarea lui Djordje de pescuit la uscata cu fire de clasa mica level si DT specifice pentru nimfa, pe lansete EvilFly, la pescuit cu musca uscata.

Desi a fost o zi cu vreme nu foarte buna, cu vint destul de intens, Openul s-a sustinut cu toate probele sale. S-a inceput cu proba de precizie, si apoi cu proba de distanta. Dupa finalizarea Openului s-a facut prezentarea de catre Djordje cu seria de lansete Evilfly pe care le produce. Apoi s-au mai incercat lansete si fire de tot felul pina cind vremea ne-a alungat spre restaurantul DAF din Giroc unde am stat la povesti pina seara. Am discutat cu Djordje ca in toamna sa facem o tabara de instruire pentru cei care doresc sa candideze pentru a fi instructor de casting, iar apoi sa vedem anul viitor sa organizam primul examen de instructori IFFF din Romania. Sasa Zec va sustine cu ocazia asta examenul de MCI.

Clasamentul final:
Proba de precizie:
Loc I – Mihnea Popescu cu 30 puncte
Loc 2 – Luca Moga cu 25 puncte
Loc 3 – Petru Galescu, Pavel Inclezan si Titus Nicoara cu 15 puncte

Proba de distanta:
Loc 1 – Titus Nicoara cu 29.90 m
loc 2 – Mihnea Popescu cu 29.65 m
Loc 3 – Luca Moga cu 28.25 m

Au fost prezenti la eveniment 27 de muscari din Baia de Aries, Deva, Hunedoara, Caransebes si Novi Sad, din care au participat la competitie 14.

Parteneri: Clinica de Bere, Ceradez, Ideatm, Idesign, BNB.