Bega Veche

_DSC9840 Berecsaul Mic – localitate situata pe malul nordic la Begai Vechi, la 23 Km de Timisoara, zona foarte buna de muscarit in partea de sat si in aval spre Bobda. Zona deschisa doar pe malul nordic. Se poate pescui lugojana, rosioara, avat. Primavara spre vara este ideal de muscarit cind nivelul apei este destul de ridicat. Zona foarte buna de pescuit in zile cu vint nordic, digul dinpre sat asigura o protectie foarte buna.
DSC_3102 Berecsaul Mare – localitate la 15 Km de Timisoara situata pe malul sudic al Begai Vechi, loc foarte bun de muscarit in primavara la lugojana, babusca, avat, stiuca, crap. Se poate pescui in amonte si aval de pod, pe ambele maluri, in functie de vint. In amonte de podul de cale ferata la cca 800m se afla confluenta cu Jeru, toata zona este foarte buna de muscarit.
_DSC5925 Bobda – localitate in aval de Timisoara la cca 25 KM, situata pe malul nordic al Begai Vechi. Loc deschis ideal pentru muscarit in amonte si aval de pod. Se poate pescui in principal lugojana avat, si rosioara. Este un loc foarte bun de pescuit primavara spre vara.