Intilnirea cu Sasa Zec la Novi Sad

Vineri 17 Decembrie 2010 am fost la Novi Sad la invitatia lui Sasa Zec pentru a discuta planuri comune pentru noul an.

Am ajuns la Sasa acasa si primul lucru pe care l-am vazut a fost diploma noastra frumos inramata fixata sub diploma de instructor EFFA, pe peretele din fata usii de intrare in living. Ne-am bucurat tare, si bineinteles am fost primiti cu caldura la o cafea. Am discutat o gramada de lucruri legate de echipament nou, actiuni viitoare si lucuri ce s-au mai petrecut intre timp si am plecat la un prinz impreuna la restaurantul Alaska Barca pe malul Dunarii. Un restaurant pe care il recomand oricui, cu mincare buna si o priveliste frumoasa.
Din lucurile discutate:
– Vom face o noua editie a Muscarici Casting Day undeva in martie cu Sasa impreuna, cu tema Presetation Casting, pe bete de o mina si doua miini
– Vom merge la A doua Intilnire Balcanica de Casting de la Novi Sad in aprilie,
Vom face cu siguranta un pescuit impreuna cu Sasa in Bosnia,
Pregatiri in casting la noi aici sau la Novi Sad, sedite de o zi pe care le vom stabili ulterior

Cam asta a fost, o zi splendida dar foarte rece, am reusit sa facem ceva casting impreuna, am incercat ceva betze noi de la Echo si fire Airflo.
Multumim lui Sasa pentru ca este o gazda atit de placuta si asteptam cu drag sa ne vedem de fiecare data.

__

On friday December 17’th we where in Novi Sad, invited by Sasa Zec for discussing future plans.
We arrived at Sasa house and the first thing we saw was the Diploma of Honorary Member of our club, just under the EFFA CI diploma, on the front wall of his living. We where happy about it and we had a nice warm coffee together. Wr talk about a lot of things about new gear, future actions, and things that pass in the mean time. We go together to a nice restaurant Alaska Barka on the Danube shore, a good restaurant that should not be missed, with good food and a a very nice view.
From the things we discuss:
we shall organize a new edition of Muscarici Casting Day in March with Sasa
We shall go to the Second Casting Balcanic Meeting in Novi Sad in April
For sure we shall make a fishing together with Sasa in Bosnia
Days for casting here in Timisoara or Novi Sad

That was all, a very nice day, but very cold outside, we manage to do some casting for a very short period of time, we tried some new rods from Echo and some lines Airflo
Thanks Sasa for being a warm host. We look forward to meet you again.