Where

Exploram cel mai mult apele din zona de vest a tzarii, Banatul cu predilectie, Tzara Hategului, zona Crisurilor. Dar pentru pescuitul de zi cu zi se afla apele din zona apropiata a Timisorii: Timis, Bega, Poganis, Birzava, Bega Veche si Jeru. Aveti descrise citeva din locurile unde ne gasiti cel mai adesea, Deci, unde pescuim!
bega Raul Bega Bega este un rau ce izvoreste din muntii Poiana Ruscai, are un traseu scurt de cca 200 km, si are avantajul ca pina in Timisoara nu trece prin orase mari. Este un riu curat si divers ca locuri de muscarit. In partea montana are pastrav iar in partea de ses are clean, avat, stiuca, rosioara, somn si mreana.
bega veche Riul Bega Veche Bega Veche este un canal ce trece prin citeva sate in apropierea Timisoarei la o distanta maxima de 30 km. Se varsa in Serbia, si are avantajul ca este in mare parte limpede. Este un canal curat atunci cind riurile sint mari si tulburi, usor de muscarit cu locuri deschise. Are lugojana, clean, avat, stiuca, rosioara.
timis Riul Timis Timisul este riu ce izvoreste din muntii Tarcului – muntii Cernei, are un traseu mediu de cca 250 km. Trece prin Caransebes, Lugoj si Timisoara. Este un riu foarte frumos cu plaje de nisip in zona de ses si divers ca locuri de muscarit. Are un nivel fluctuant dar atunci cind e limpede si mic este senzational de muscarit. Clean, avat, stiuca, rosioara, scobar, crap, somn si lugojana.
poganis Riul Poganis Poganisul sau Pogoniciul este riu ce izvoreste din muntii Semenicului, are un traseu scurt de cca 120 km si se varsa in Timis la Uliuc. Este un riu mic cu un traseu lent si sinuos, se tulbura si se limpezeste mai greu. Are locuri inguste si se muscareste de pe mal. Clean, avat, stiuca.
barzava Riul Birzava Birzava este riu ce izvoreste din muntii Semenicului, are un traseu scurt de cca 150 km. Trece prin Resita. Este un riu foarte frumos, mic, cu maluri inalte din lut si vegetatie. Zona de muscarit frecventata este intre Gataia si Rovinita. Foarte bogat in Clean.