Noi

Clubul Muscaricilor este fondat cu multi ani in urma, pornind de la ideea de a putea face multe lucruri impreuna, legate de muscarit, ecologie, actiuni culturale sau calatorii. La baza este buna prietenie care ne leaga, si placerea de a petrece cit mai mult timp impreuna la muscarit. Ne desfasuram activitatile cu predilectie in zona de vest a tarii (Banat) avind sediul in Timisoara. O importanta mare in activitatea noastra o are suportul pe care il acordam organizarii concursurilor nationale de muscarit: Finala, Openul Pastravul de Aur si Cupa 3 Lacuri, suport pe care il acordam incepind cu anul 2003. Din 2011, am devenit parte din cluburile fondatoare a Federatiei Romane de Pescuit la Musca Artificiala, fiind implicati activ in infiintare si avand 2 reprezentanti in consiliul director.

Partenerii nostri

Cu toate ca nu avem incheiate parteneriate oficiale, consideram parteneri asociatii si institutii din Romania, datorita bunei colaborari in sustinerea pescuitului la MA in Romania. Sintem membrii fondatori in Federatia Romana de Pescuit la Musca Artificiala si ai Fly Fishing Group,
– Karpen FlyFishing AB
– Loop Tackle Design AB
– Baltic Fly Fishers
– Trout Line

Membri de onoare:
Ion Sulea Gorj – pictor
Valeriu Sepi – pictor, muzician ex. Phoenix
Puiu Lazaru – scenograf, muzician
Sasa Zec – EFFA CI
Veljko Andric – EFFA CI
Thomas Berggren – IFFF MCI THCI
Bogdan Vasilescu – AGVPS
Alin Neamtu – fotoreporter, manager BNB.ro
Stuart Longhurst – CEO Baltic Flyfisher, dealer european ECHO
Christer Sjoberg – fondator Loop, Solid Adventures
Paul Arden – fondator Sexyloops
Djordje Andjelkovic – IFFF MCI THCI
Lasse Karlsson – IFFF MCI THCI CBOG, APGAI
Paul Sas – EFFA CI

Membrii ai clubului care din nefericire nu mai sint printre noi:
Jenica Mihaescu – grafician (+2003)
Mircea Crisnic – anestezist (+2006)
Sergiu Stirbu – art manager, consilier local Primaria Timisoara (+2009)
Romul Nutiu – pictor (+2012)
Leon Vreme – pictor  (+2017)
Dan Iloiu – tanchist  (+2020)

Cine suntem                                          facebook

tudor Tudor Vreme – presedinte nascut in 1964 in Timisoara, membru fondator si asociat al clubului, manager al Ideatm.ro, muscar pasionat de ses si munte, developer-ul proiectului S1waterbike, promotor al actiunilor ecologice, designer si artist plastic, vicepresedinte al Federatiei Romane de Pescuit la Musca Artificiala.

titus Titus Nicoara – vicepresedinte nascut in 1954 in Talmaciu jud. Sibiu, membru executiv si asociat al clubului, manager al Gabbro Timisoara, pasionat muscar all around,  the money man-ul clubului, prezent in competitiile nationale, trezorier al Federatiei Romane de Pescuit la Musca Artificiala

ivanescuFlorin Ivanescu  – nascut in 1962 in Timisoara, membru fondator si asociat al clubului, manager al IDesign Timisoara, muscar pasionat de ses, designer, artist plastic. Autorul cupelor oferite ca suport de catre club in competitiile nationale de MA din 2003.

lothHeinrich Loth – nascut in 1969 in Timisoara, membru fondator si asociat al clubului, manager al Data Group Int. din Timisoara, muscar pasionat de ses, se ocupa de proiectele financiare si logistice ale clubului, promotor al actiunilor ecologice si de pastrare a apelor curate, excelent cunoscator al prepararii pestelui. Autorul berii nefiltrate “Caster” pentru evenimentele clubului.

Membri:
Dan Megan – proiectant
Adrian Lucuta
Boris Babici – profesor
Cristian Crasnean
Bogdan Carpenisan
Ion Rusanda
Peti Boldovina
Dan Almasan

Membrii invitati: