Intilnirea de casting de la Hunedoara

CH07

Sambata 19 aprilie 2014 in urma unor discutii telefonice cu grupul de muscari din Deva, am convenit ca ne intilnim pe Cerna pentru a povesti, a face casting, a vedea ce si cum putem face impreuna in materie de actiuni de casting in viitorul apropiat.

Astfel am fost sa vedem o serie de locuri din zona, si evident ca nu ne-am rabdat sa nu ne apucam sa facem casting intr-o o poiana frumoasa de pe Cerna.
Astfel, cu Peti Bolodovina, Dan Visinescu si Dan Almasan ne-am intilnit in Hunedoara la o cafea si porniti am fost. Pe drum ne-am intilnit si cu Gratian Crasovean si am plecat pe Cerna. Am vazut multe locuri frumoase si am beneficiat de o vreme superba.

Am instalat 2 standuri de casting, unul de precizie si unul de distanta, am scos mai multe betze pentru casting, si evident am piredut notiunea timpului…

Padurenii ( muntii ) sint de o frumusete aparte cu piesaje domoale si paduri salbatice, cu zone blinde dar si inalte, cu ape frumoase si interesante de explorat. Din pacate sezonul de pescuit fiind inchis, ne-am dedat numai casting-ului, caci nu doream sa ne stricam ziua cu pescuituri pe furis si cu frica de a fi prinsi pe apa si de a da explicatii unor oameni ce nu vor intelege C&R inca vre-o 7 generatii. Si o zi minunata de casting a fost!

Am plecat spre Tzara Hategului seara, obosit dar si foarte Happy dupa intilnirea avuta.
La Deva se poate intimpla ceva foarte frumos, o echipa de baieti foarte buna, ce pot face multe in zona.
Muscarici Fly Casting Day editia a 7-a cu siguranta o vom organiza impreuna.

imagini: http://www.muscarici.ro/wp/?page_id=129&album=4&gallery=22