Noutatile pentru 2013

2013 vine cu citeva noutati de la Loop si Echo pentru noi, pe care o sa le expun brief in continuare,

Loop aduce o extindere a gamei Cross S1 cu 12 betze, partea cea mai importanta fiind la clasele mari, astfel un batz de clasa 9 de 9 feet in 4 segmente incepe lista, un Switch de clasa 6 si 10,7 feet; in 5 segmente au aparut un clasa 7 de 9,8 feet, si Switch de clasa 6 si 7 la 11 feet. Un model de saltwater clasa 6 si 9 feet si o serie de 2 betze de 2 miini din 4 segmente pe clasa 8 de 13 feet si clasa 10 de 15 feet. Iar o serie noua din 6 segmente de clasa 6 si 7 pe 12,2 feet, clasa 8 pe 13,2 si clasa 9 pe 13,6 feet toate MF si MC.
La fire a aparut un Opti Stream Clear Intemediate pentru clasa 5 pina la 9 de 30 m cu taper intre 8-9,5 m, ar fi interesant si trebuie vazut, Un Opti Coaster de clasa 5 pina la 7 cu taper transparent de 33m cu taper de 12m, si o serie de GDC Clear Intermediate de la clasa 6 la 10 pentru DH.

Echo vine cu citeva modificari: un upgrade la seria DecHogan care sint mai rapide, o noua serie ECHO Classic entry level pentru DH, seriile ION si CARBON, au o reducere de greutate, Solo are un Kit cu tot ce trebuie pentru entry level, iar la mulinete au aparut 2 noi clase ( 2/3 si 7/9 ), cea de 2/3 o voi aduce cu prima comanda, caci s-ar putea sa fie foarte OK pentru nimfa si betze usoare de uscata. Mai avem shooting heads pentru DH pe care nu merita sa le expun acum.

Dupa cum simt eu, Loop este in asteptare pentru deschiderea de produse noi cu inca un an, wadersi, jakete, accesorii promise care intirzie si anul asta, asta inseamna ca ori inca nu sint pregatite pentru productie, ori se dezvolta inca modele noi. Seria de betze Opti a ramas la fel de redusa, iar din fericire seria Goran Anderson SS, este inca la locul ei. Un an interesant, fara modificari majore, dar cu destule noutati in zona de betze la ambele branduri,

Om vedea cum sint cind vin parte din ele, dar pina atunci va mai curge ceva apa pe Bega noastra cea de toate zilele!