Seara Clubului Muscaricilor 2011

Luni 19 Decembrie ora 18.00 la Pizzeria Al Piano, Dumbravita
A avut loc seara Clubului Muscaricilor din Timisoara, o seara dedicata inchiderii de an a activitatii clubului.
Invitat, Alin Neamtu, fotoreporterul clubului nostru, ce a prezentat cu ocazia asta seria de fotografii realizate la Muscarici Casting Day editia a 3-a.

Ne-am intilnit cu membrii clubului, invitati, si am povestit de una alta, am proiectat imagini din actiunile noastre din 2011, un DVD cu tehnici de pescuit la nimfa adus de Titus, unde evident cei de afara prind pastravi mari si adevarati, cum noi, greu vom putea prinde vreodata pe apele noastre. Oricum o seara faina cu povesti si voie buna, cu papica si berici nefiltrate.

Am decernat Premiul Sergiu Stirbu, domnului Ovidiu Mihut pentru lupta sa de a pastra apele de munte intacte si a le salva de la proiectele de distrugere pentru micro-hidrocentrale (tragere in tub a cursului apei pe km), proiecte ce se anunta pentru majoritatea riurilor de munte din tara. Lupta in care sper sa reusim si noi sa-l ajutam cit mai mult posibil.
Decizia a fost dificila, pentru ca aveam candidati pe Mihnea Popescu cu Open Sohodol, si actiunea de initiere a Federatiei, dar am considerat in final ca lupta lui Ovidiu Mihut este mai importanta pentru FF in acest moment si reprezinta un moment de cotitura in responsabilizarea muscarilor fata de mediul in care pescuiesc.
Ovidiu Mihut nu a fost prezent la eveniment, dar a acceptat premiul cu bucurie, iar diploma o vom trimite prin curierat in cel mai scurt timp.

Am avut bucuria de a decerna tilul de Membru de Onoare si Fotoreporter Oficial al Clubului, lui Alin Neamtu, ca recunoastrere pentru activitatea sa de exceptie in documentarea fotografica a actiunilor noastre. Mare parte din feedback-ul actiunilor noastre i se datoreaza lui.

Am invitat in clubul nostru patru noi muscari cu statutul de Membru Invitat: Ion Rusanda, Cristian Avram, Cristian Crasnean, Bogdan Carpenisan, ce pot fi alaturi de tot ceea ce facem in anul ce vine. Ne bucura sa-i avem intre noi si le uram un bun venit in rindul muscaricilor.

O seara faina, cu multe planuri si anuntul cel putin a unei actiuni de amploare viitoare in primavara cind il vom avea ca invitat pe Thomas Berggren din nou alaturi de noi in Timisoara.

2011 un an mixt cu citeva reusite notabile, dar si insuccese datorate lipsei de vointa a cluburilor in infiintarea federatiei.
Speram ca 2012 va fi un an mai bun, si va uram pina atunci cu drag,
Sarbatori Fericite!

imagini de la eveniment: http://insomnia.ro/work/m201112

In imaginile alaturate (in ordine):
– Intilnirea de constitutire a federatiei de la Sibiu ( Poiana Neamtului)
– Open Transilvania
– Open Sohodol
– Open Pastravul de Aur
– Cupa 3 Lacuri
– Muscarici Casting Day editia a 3-a
– Alin Neamtu – titlul de Membru de onoare si Fotoreporter oficial