Seara oficiala anuala a Clubului

Miercuri 13.10.2010 a avut loc seara anuala a Clubului nostru.
Este un eveniment la prima editie, eveniment ce l-am organizat cu ocazia sosirii invitatilor nostrii Thomas Berggren si Veljko Andric pentru evenimentul de a doua zi de la Zetea.

Dupa ce am fost la Budapesta pentru al prelua de la aeroport pe Thomas, am sosit la sediul clubului nostru pentru a-i prezenta locul unde lucram, organizam toate actiunile noastre.

Am luat prinzul la restaurantul Al Duomo din P-ta Unirii si am stabilit impreuna ce ducem cu noi pentru a doua zi, bete, fire, mulinete, de toate ce pot fi bune pentru ziele de casting.

La ora 19 am fost in vizita la atelierul pictorului Leon Vreme, pentru a-l cunoaste pe pictor fiind cel mai in virsta muscar activ din Timisoara, am povestit despre inceputurile fly fishing-ului in Timisoara. Rolul acestui atelier in miscarea de fly a grupului de artisti din Timisoara in anii 70-80.

La ora 20 ne-am intilnit cu membrii clubului la restaurantul Casa cu Flori, pentru cina festiva. Atmosfera a fost super OK, mai ales ca am avut de lansat berea clubului nostru “Caster” bere facuta de Hary special pentru eveniment. O bere nefiltrata, weitzen deosebita ca gust in sticla returnabila de 0.5 l si cu o imagine a lui Eoin Fairgrieve pe eticheta, imagine pentru care am primit acordul lui si a celor de la Loop.
Cu aceasta ocazie am primit noi membrii, pe Mihnea Popescu si Adi Lucuta, doi muscari ce ne-au fost de mult alaturi in actiunile noastre.
Am acordat domnului Puiu Lazaru titlu de membru de onoare a clubului, pentru constantul suport acordat in flytying si pescuit, pentru serile placute de iarna petrecute impreuna cu membrii clubului nostru, povestind despre muste, modul lor de legare, pentru colectia sa de carti puse la dispozitia noastra.

Pentru prima data am acordat premiul Sergiu Stirbu, pentru cea mai inspirata initiativa in decursul anului 2010, premiu oferit lui Boris Babici pentru Mucsarici Fly Casting Day editia 1 din ianuarie 2010, editie realizata la propunerea sa.
Acest premiu are rolul de a onora si pastra in memoria noastra un om drag, un prieten bun, pasionat muscar.

In aceasta seara am inminat lui Thomas Berggren titlu de membru de onoare al clubului nostru si partener, impreuna cu o caseta continind o musca legata special din modele clasice pescuite de noi. A fost onorat de gestul nostru si am implinit totul cu berea noastra Caster ca sa fie de bun augur.

O seara frumoasa, cu discutii multe, cu bucurie si buna dispozitie.
Nu am putut sta mult pentru ca a doua zi de dimineata am plecat la ora 6 spre Zetea pentru Fly Fishing Days.

Speram ca in fiecare an de acum in colo sa ne putem intilni pentru aceasta seara a clubului, pentru a premia activitatile cele mai reusite, pentru a petrece un timp placut impreuna.

Multumim celor prezenti alaturi de noi,