Cupa 3 lacuri

Inca un an…, ma uit pe baza mea de imagini si realizez ca din 2003 am fost an de an la 3 Lacuri alaturi de Aqua.

Anul asta concursul a fost mic ( nejustificat de mic tinind cont de lipsa de experienta a majoritatii muscarilor in pescuitul pe lac ), cu o amosfera aproape casnica. Locatia noua la Dealul Boti, a fost interesanta, eu fiind pentru prima data in zona asta din aval a lacului. Pensiunea relativ OK, super incapatoare pentru concursuri mai mari si cu conditii normale.
De mentionat a fost debarcaderul care ne-a permis pentru prima data sa nu mai umblam cu barcile la masini si peste tot intre manse, lucru confortabil si de laudat.
Concursul a fost sub semnul bibanului, caci daca anul trecut clenii au facut concursul, anul asta cei care au mizat pe biban au fost inspirati si au luat podiumul.
Din pacate pestii s-au retras in adinc si pescuitul cu fire sinking a fost cel care a dat rezultate. Eu ca deobicei mizez pe o carte, si anul asta nu a fost cea inspirata caci desi in prima mansa am prins bine, fiind cleni la suprafata, in mansa 2-3 conditiile de apa s-au schimbat dar stilul meu nu…

A fost un concurs interesant si cu foarte multe de invatat, foarte bun exemplu de studiat, pentru ca strategii clare diferite au avut efecte diametral opuse de la o mansa la alta.
Deci un concurs al bibanului.

Brief:
Concurenti putini ( 9 ) si atmosfera super placuta, relaxata – din punctul asta de vedere cred ca a fost cel mai placut concurs la care am participat, oameni placuti, destinsi si dornici de a pretrece un pescuit frumos impreuna

Conditii de apa foarte diferite, ce necesita strategii diferite de la o mansa la alta – mod ideal de a pune la incercare capacitatea concurentilor de a pescui in competitite

Conditii de cazare si masa bune, bucatareasa simpatica si placinta cu mere – exceptionala. Un administrator simpatic, binevoitor si prezent mereu de ajutor la plecarile si iesirile din mase

Concurs dificil, tehnic si foarte bun obiect de studiu pentru concursurile de lac viitoare

Organizare super OK, Florin si Clara Fulea fiind o gazde foarte bune, atentie la detalii – ii felicit pentru implicare si rezultat.

Participare foarte redusa, lucru inexplicabil datorita lipsei de experienta si rezultate discutabile la concursuri externe la mansele pe lac, lucru care necesita o noua abordare in activitatea competitionala.