Finala 2010

Finala 2010 a fost sub semnul unei atmosfere relaxate, placute si devine din ce in ce mai mult o intilnire de fly fishing, decit o competitie in adevaratul sens al cuvintului.
Mie personal imi place asta!

Dincolo de asta Finala are bune si rele ca de fiecare data si un feedback cit mai obiectiv posibil, este intotdeauna bine venit.

Echipa de Timisoreni a fost formata din Mihnea Popescu, Florin Stanculescu si Virgil Visoina, echipa care dupa mine si-a facut treaba bine, in conditiile dificile de apa si chef al pestilor de a trage in mansa.
Eu am participat individual, relaxat si dornic de un pescuit frumos la uscata, pe un riu care anul trecut m-a impresionat in capturi si in frumusetea pescuitului avut pe el.

Asadar prima problema pe care trebuie sa o mentionez este riul si dispozitia pestilor de a trage, dispozitie ce a lasat mult de dorit.
Pescuitul a fost unul dificil si fiecare peste de pe foaie a fost muncit mult. Riul, un pic mare din cauza ploilor si fluctuant in debit a facut pescuitul un pic dificil, fiind locuri cu apa puternica si acces dificil prin apa.
Cred ca perioada asta nu a fost una propice, chiar si pescuitul de proba de vineri dimineata si cel de ieri dupamasa a fost unul dificil si cu capturi putine.

Atmosfera a fost super OK, super relaxata si prieteneasca. Mi-a facut o mare placere sa fiu acolo, m-am simtit super bine, si de fapt pentru asta m-am si dus. Trebuie sa remarc jovialitatea vechilor parteneri de tensiuni, relaxarea in remarci si buna dispozitie a fiecaruia. Mi-a facut o deosebita placere sa vorbesc cu domnul Titus Pintea despre istoricul competitlor la noi, un om remarcabil ce trebuie neaparat inregistrat povestind istoricul FF pe care il stie, l-a trait in direct.

Organizare: OK, Marius a incercat sa tina in mina cit mai bine concursul, idea cu echipa de bucatari e fost foarte buna si mincarea OK, dar pentru mine cred ca Pastravul de Aur a fost mai reusit, cu cupele cu led cu tot. Desigur ca e o impresie personala si evident ca nu am reprosuri de adus, dar parca ceva a lipsit un pic din farmecul de la Vojoita din anii trecuti.
Comunicarea reperelor orare nu a fost facuta in asa fel incit sa ajunga la urechile fiecaruia, si de aici au fost citeva neclaritati.
Un sistem de afisaj este foarte necesar pentru anunturile de ultim moment, mare si evident unde sa fie trecute toate lucrurile importante, in asa fel incit sa se stie cind, unde, ce, oricind te uiti.