Pastravul de aur – o reusita!

Openul Patravul de Aur de anul asta a fost in mare o reusita, atit pentru noi clubasii cit si pentru organizare, gasca, atmosfera, etc.
Spun in mare, doar pentru ca dincolo de toate eforturile realizate si tot ce a fost acolo OK, incepe incetul cu incetul sa creasca o tensiune tot mai mare intre muscari legata de deciziile organizatorilor. Incepe sa se schimbe ceva, si lucrurile trebuiesc cit mai curind puse in discutie – dar vorbim despre asta daca e timp si chef mai la sfirsitul feedback-ului.

Un weekend fain, intr-o atmosfera placuta si prieteneasca, o apa pescuibila la prima vedere, dar daca ma uit la prognozele meteo – super pescuibila pentru conditiile unui concurs, pesti destui prinsi in manse, si sa nu uitam, de mai mult sa mai putin noroc pentru fiecare participant.
Drumul prin Padis a fost super fain si echipa noastra formata din Adi Lucuta, Alina si Mihnea Popescu, Titus si Gloria cu Theo si eu impreuna am ajuns la timp pentru sedinta tehnica.
Mansa de vineri dupa masa nu a fost una prea productiva, apa fiind puscata si daca nu ma insel cel mai mare numar de pesti prinsi au fost 9 de catre un concurent.
Dimineata mansa 2 a fost pe o apa mult mai buna si se putea da frumos la uscata, lucru pe care l-am aplicat cu mare placere. De mult nu am mai prins o apa asa faina in concursuri, apa in care sa poti pescui frumos fara probleme si cu lipani pofticiosi la musca pe care ai legat-o special pentru asta.
Mansa 3 care s-a tinut duminica dimineata, a fost sub aceleasi auspicii ca prima si numarul de pesti prinsi a fost destul de scazut. Cea de a 4, a fost pe o apa mai buna si rezultatele nu sau lasat asteptate.
Din punctul meu concursul a fost bine organizat, cel mai bine organizat de pina acum, mai cu grija si mai atent tinut in mana – Marius Neamt, felicitari si multumim!
Atmosfera a fost super faina, intilnirea cu prieteni pe care ii vad atit de rar, este intotdeauna placuta. Am plecat spre concurs cu mare placere si m-am intors cu bucuria unui weekend frumos petrecut cu prieteni dragi muscari pe care abea astept sai revad.
Papica, bericile, cazarea super OK, in fiecare an cind revin in acest loc, ceva e schimbat in bine, asa ca nu fac decit sa revin cu placere.
Vremea a fost mult de partea noastra, si chiar ci citeva ploi totul s-a putut desfasura cu bine.
Rezultatele au fost interesante de data asta, dincolo de sansa pe care eu am avut-o sint citeva rasturnari de situatie interesante in clasament, mai ales pe fundalul frectiilor cu echipa nationala care sint prezente de ceva timp.
Eu am reusit sa intru in clasament printr-o strategie simpla care in anumite conditii da roade, am mers pe un pescuit frumos, de placere, la uscata cu un echipament usor de lipan. Muste clasice de munte intre care merita sa mentionez clinkhanmer-ul cu biot de gisca, care e o musca productiva si mi-a dat bune rezultate in ambele manse. Batz-ul a fost Yellowline1 de clasa 3 de la Loop, un batz care il folosesc atunci cind imi doresc un pescuit frumos, curat, linistit cu drill-uri frumoase si pesti mai putini scapati din cauza echipamentului. In concluzie cu ajutorul timpului, a mers si putea merge mai bine de atit, tinind cont de pestii scapati care puteau fi in foaia de arbitraj.