Open Transilvania 2010

Editia din 2010 a Open-ului Transilvania s-a tinut pe Crisul Repede in Suncuius la Castel. Locatie buna pe un riu superb cu potential mare de pescuit la musca, intr-o zona superba.
Timpul a fost de partea noastra, si concursul s-a desfasurat fara nici un fel de problema. Gazdele noastre, la fel ca in fiecare an, s-au ocupat cu brio de tot ce tine de organizare, facind pe fiecare sa se simta cit se poate de bine.

Participarea timisorenilor a fost numeroasa, 7 concurenti si 4 arbitrii. Trebuie sa salut participarea ca arbitru a domnului Puiu Lazaru, care la 74 de ani a arbitrat in standul B20 in cele 4 manse, stand dificil ce necesita trecerea de mai multe ori a riului.
Impresii:
Riul: a fost in cea mai mare parte tulbure, deci a putut fi pescuit la uscata sau uda foarte putin timp, in rest nimfa fiind singura sansa de a obtine capturi de masura. Dupa mine, ramine un riu tehnic, cu potential mare in pescuit dar dificil de abordat si mai ales dificil in a gasi musca care poate da rezultate bune, datorita abundentei incredibile de hrana pe care o au pestii la dispozitie tot timpul ( sute de scuds, scorobeti, beldite pe mp ).
Standuri: mari, diverse si cu mult peshte in ciuda unei perioade dificile din an ( mai putin B20, pe care l-am prins si anul trecut ).
Tabara: incapatoare pentru mai mult de 100 de persoane prezente la concurs, conditii decente de cazare – un loc foarte bun pentru asemenea tip de manifestari
Masa: buna si destula pentru o foame greu de stapinit dupa manse – multumim bucatareselor, fasolea a fost super!
Organizare: foarte buna, tinind cont de un numar asa de mare de participanti, Boby cu Diana s-au straduit peste masura sa ne faca pe toti sa ne simtim cit mai bine
Timp: 4 manse suficient de lungi pentru un pescuit OK, vremea fiind generoasa cu noi, adica am prins mai mult timp frumos decit ne asteptam de la prognoza meteo, pacat ca apa nu a fost mai limpede in perioada manselor pentru a lasa si pescuitul la uscata sa contrabalanseze stilu cehesc la nimfa.
Participarea noastra: a fost prin realizarea conceptiei grafice pentru materialele vizuale ale competitiei si realizarea cupelor de catre Bibanu, cupe ce au fost foarte apreciate.
Atmosfera: super faina, intilnirea cu vechii prieteni face intotdeauna participarea la concurs sa fie mai mult decit placuta

Brief:
Atmosfera super OK, organizat OK, cu cea mai numeroasa participare din 2003 de cind sintem alaturi concursurilor organzate de cei de la Aqua Transilvae Club.
Boby si Diana Bradea au reusit sa ne faca pe toti sa ne simtim bine, si le multumesc pentru efortul lor.
Locatia si desfasurarea concursului au fost OK. Cred ca e unul din cele mai reusite concursuri din ultimii ani.
Riul OK, foarte pretentios si tehnic, capturi putine.

Cert este ca, din punctul nostru de vedere, a meritat sa fim acolo si mai ales a meritat sa ajutam concursul prin efortul nostru.
Diana, Boby, – va multumim!

Setul meu de imagini de la concurs:
http://picasaweb.google.com/110836383625494726228/OpenTransilvania2010#