Casting

Evenimentele noastre de casting sint realizate cu instructori acreditati EFFA si IFFF, sint organizate pe parcursul unei zile si contin demonstratii, casting clinic, workshop-uri si concurs de casting. Sub denumirea Muscarici Fly Casting Day sintem in pregatire cu editia a 6-a.
Cel mai important eveniment de casting pina acum a fost organizat de noi la Zetea in 2010 cind am avut ca invitati pe Thomas Bergren, EFFA/IFFF CI, Veljko Andric EFFA CI si Gabriele di Florio IFFF si TLT CI, 3 zile de demostratii, workshop-uri si casting show au fost disponibile celor prezenti la acest eveniment.

DSC_0193 Muscarici Fly Casting Day editia 1-a a avut loc in ianuarie 2010, la sala de sport din Giroc. Actiunea a fost initiata de Boris si la avut ca invitat pe Sasa Zec EFFA CI din Novi Sad. A fost prim ocazie de a vedea o demonstratie de casting profesionist pe echipamente de o miina si doua miini. Dintre cei prezenti au fost si Zoli Nagy si Matias Biro din Tg. Mures
DSC_3146 Muscarici Fly Casting day editia a 2-a a avut loc la Sag pe plaja unde i-am avut ca invitati pe Sasa Zec EFFA CI si Veljko Andric EFFA CI. 26 aprilie 2010 a fost o zi de exceptie cu demostratii de casting deosebite, cu prieteni dragi din tzara si multi invitati. Adrian Vlasiu ( Cluj ) a fost alaturi de noi la acest eveniment.
MCD3297

Muscarici Fly Casting Day editia a 3-a  avut loc in nieombrie 2011 la Urseni pe Timis si la avut ca invitat pe Sasa Zec pentru o zi de casting cu echipament de toate felurile. A fost cel mai reusit eveniment de pina acum, cu o participare numeroasa si multe lucrui noi de invatat.
A fost una dintre cele mai reusite actiuni locale de casting de pina acum.

 DSC_6544

Muscarici Fly Casting Day editia a 4-a  a avut loc in 24 martie 2013 la Sag pe Timis si ia avut ca invitati pe Sasa Zec EFFA CI si Vladimir Glamocak SWISSCDC Team Member.
Partea de FlyTying s-a desfasurat la Evians in Timisoara unde am asistat la tehnici de legare cu CDC

DSC_0536

Muscarici Fly Casting Day editia a 5-a a avut loc sambata 12 octombrie 2013 pe malul riului Timis, la Sag ( 7 km de Timisoara ), avand ca invitat pe instructorul de casting EFFA Veljko Andric, Loop Team Member.
Incepind cu aceasta data evenimentul s-a desfasurat sub egida FRPMA, clubul nostru fiind membru fondator.

12 Octombrie a fost o zi foarte frumoasa, cu soare si temperaturi de 27 de grade, conditii excelente de casting pe iarba si apa, riul Timis fiind scazut si frumos, cu plaje de nisip accesibile. A fost o zi dedicata casting-ului cu demonstratii, workshop, casting clinic si un concurs de casting. Tema demonstratiei a fost Haul si Double Haul, aprofundarea acestei tehnici, in tipurile uzuale de casting.

 

   

 imagine grup1

 Muscarici Fly Casting Day editia a 6-a a avut loc sambata 22 martie 2014 pe malul riului Timis, la Sag ( 7 km de Timisoara ), avand ca invitati pe instructorul de casting IFFF Djordje Andjelkovic, MCI, THCI din Nis si pe Instructorul oficial al clubului nostru Sasa Zec EFFA CI din NoviSad Serbia.

O zi dedicata casting-ului cu demonstratii, workshop, casting clinic si un concurs de casting. Tema demonstratiei a fost Presentation and Distance Casting.
Am promis o zi de neuitat, si sper ca ne-am tinut de cuvint.

MCD7393Muscarici Fly Casting Day editia a 7-a a avut loc in 29-31 august 2014 pe Riul Mare Retezat, la Pensiunea Dumbravita, Paul Arden ( sexyloops ), Thomas Berggren, IFFF MCI THCI Suedia si pe Djordje Andjelkovic, IFFF MCI THCI Serbia au fost instructorii invitati alaturi de Tommy Zimsen ( KarpenFlyFishing ) Islanda.

Au fost 2 zile dedicate casting-ului cu demonstratii, workshop-uri si casting clinic, conferinte, echipament si concurs de casting, un eveniment cu 40 de participanti din tzara. A fost cu siguranta evenimentul anului in FF din Romania.