Picture 7
Picture 6

Zimsen 690 F

Zimsen 690 Fast 2 – lanseta premium

Product Description

Pret: 1650 Lei

Lansetele Zimsen sunt lansete ce calitate superioara, cu un raport calitate pret foarte bun, atent calibrate in clasa lor si cu o actiune curat determinata. Sunt proiectate si de Thomas Berggren, si produse de firma sa ca o optiune fiabila la marile branduri de pe piata.

Zimsen 690 F este o lanseta de clasa 6 de 9 feet din 4 tronsoane cu o actiune ultra rapida, dedicata pescuitului si casting-ului. Se incarca foarte bine in segmentele de virf si poate fi controlata foarte usor. Alaturi de firele Zimsen MXP12, MXD LB16 si MXD LB22 se comporta excelelnt in orice conditii de pescuit si casting.

Este o lanseta de casting excelenta, permite un control bun la firului la distante mari. Sunt lansete foarte fiabile, si cu un blank superior din carbon. Inelele sint de cea mai buna calitate, minerul este din pluta calitate buna si mandrina este una clasica. Are un fighting but pentru situatii in care in drill, este nevoie de al doilea punct de sprijin.

Ideea de constructie a acestor bete este de a avea maximul din blank si inele, mai putin in zona fancy de mandrine speciale, pentru a obtine maximum de performanta dintr-un pret cit mai convenabil. 4 segmente marcate de culoare verde inchis semilucios, cu semne de suprapunere, segmentul de miner cu marcarea clasei si a actiunii lansetei.

Additional Information

Weight 0.25 g
Dimensions 70 x 10 x 10 cm

You may also like…