Picture 4

Zimsen MXD LB16

Product Description

Pret: 300 Lei

Zimsen MXD LB16 (maximum Extreme Distante, Long Belly 16) de clasa 5 este un fir tehnic de inalta clasa, cu o lungime de 35 de metri. Head-ul este de 15.9 m cu o greutate de 16 g, si are un profil special pentru pescuit si lasari la distante mari. MXD LB16 este de culoare albastru deschis.

Firul este construit pentru prezentari la distanta, ideal pentru pescuitul pe lacuri. Firul este stabil si permite un bun control la distante mari in casting. Backtaper de 6 metri. Se preteaza foarte bine la Swich si Spey cast in locuri unde spatiul de casting e limitat. Permite tinerea in aer a 20-22 m inaintea casting-ului final Firul este tratat cu silicon (Z TST), ce ofera o moliciune si o alunecare foarte buna in timp.

Specific firului este un head de 15.9 metri cu Backtaper mai lung de 6 metri si partea de running care e foarte subtire, pentru a aluneca foarte usor prin inele. Se recomanda folosirea lui pe mulintete large arbor, pentru ai pastra supletea si pentru a nu se incurca running-ul cind ai mult fir scos afara.