Picture 7
Picture 6

Zimsen 590 F

Product Description

Pret: 1410 Lei

Lansetele Zimsen sunt lansete ce calitate superioara, cu un raport calitate pret foarte bun, atent calibrate in clasa lor si cu o actiune curat determinata.

Sunt proiectate de Thomas Berggren, si produse de firma sa ca o optiune fiabila la marile branduri de pe piata. Zimsen 590 F este o lanseta de clasa 5 de 9 feet din 4 tronsoane cu o actiune Rapida, dedicata pescuitului si casting-ului.

Se incarca foarte bine in segmentele de virf si poate fi controlata foarte usor. Alaturi de firele Zimsen MXP12, MXD LB16 si MXD LB22 se comporta excelent in orice conditii de pescuit si casting. Este o lanseta de casting excelenta, permite un control bun la firului la distante mari.

Sunt lansete foarte fiabile, si cu un blank superior din carbon. Inelele sint de cea mai buna calitate, minerul este din pluta calitate buna si mandrina este una clasica. Ideea acestor bete este de a avea maximul din blank si inele, mai putin in zona fancy de mandrine speciale, pentru a obtine maximum dintr-un pret cit mai convenabil. 4 segmente marcate de culoare verde inchis semilucios, cu semne de suprapunere, segmentul de miner cu marcarea clasei si a actiunii lansetei.