Picture 6
Picture 6

Zimsen 590 M

Product Description

Pret: 1410 Lei

Lansetele Zimsen sunt lansete ce calitate superioara, cu un raport calitate pret foarte bun, atent calibrate in clasa lor si cu o actiune curat determinata. Sunt proiectate de Thomas Berggren, si produse de firma sa ca o optiune fiabila la marile branduri de pe piata.

Zimsen 590 M este o lanseta de clasa 5 de 9 feet din 4 tronsoane cu o actiune Medium, dedicata pescuitului. Se incarca foarte bine in toate segmentele sale si poate fi controlata foarte usor. Alaturi de firele Zimsen XPL9 si MXP12, se comporta excelent in orice conditii de pescuit. Sunt lansete foarte fiabile, si cu un blank superior din carbon. Inelele sint de cea mai buna calitate, minerul este din pluta calitate buna si mandrina este una clasica.

Ideea acestor bete este de a avea maximul din blank si inele, mai putin in zona fancy de mandrine speciale, pentru a obtine maximum dintr-un pret cit mai convenabil. 4 segmente marcate de culoare verde inchis semilucios, cu semne de suprapunere, segmentul de miner cu marcarea clasei si a actiunii lansetei.